Welke cryptovaluta’s zijn echte aanrader

In 2021 zagen we Solana stijgen met meer dan 10.000%. Meme-token Shiba Inu schoot meer dan 40.000.000% omhoog. Natuurlijk is 2022 lang niet zo goed gegaan. De crypto koersen betraden een bearmarkt en de prijzen van de meeste grote munten daalden aanzienlijk.

Hoewel er geen garantie is dat crypto een blijvertje is, heeft de markt zich eerder hersteld. Het is natuurlijk onmogelijk om met zekerheid te weten welke cryptocurrency op het punt staat te ontploffen. We kunnen echter enkele mogelijke kandidaten uitkiezen die inspelen op huidige trends zoals gedecentraliseerde financiën, gegevensopslag en digitale betalingsoplossingen.

 

Ethereum 

Op het eerste gezicht lijkt Ethereum hier misschien niet op zijn plaats. Het is nog lang niet onder de radar. Het is al jaren de op een na grootste cryptocurrency, dus de meeste crypto-investeerders weten ervan en velen hebben er al een paar. Hoewel we waarschijnlijk voorbij het punt zijn waarop Ethereum met 10.000% omhoog schiet, heeft het nog steeds een serieus groeipotentieel. Het was de eerste blockchain die slimme contracten aanbood, waarmee ontwikkelaars gedecentraliseerde apps (dApps) kunnen bouwen. Het first-mover-voordeel van Ethereum heeft het een aanzienlijke voorsprong gegeven op vergelijkbare concurrenten.

 

SushiSwap

Geautomatiseerde marktmakers (AMM’s), gedecentraliseerde beurzen die draaien op slimme contracten, groeiden behoorlijk in 2021. Hoewel er veel AMM’s zijn, zou SushiSwap het meest klaar kunnen zijn voor een grote run. SushiSwap ondersteunt meer dan een dozijn verschillende blockchains, waardoor het enkele van de meest concurrerende tarieven kan bieden. Het is ook een van de beste opties voor het uitzetten van cryptovaluta. Het biedt een grote verscheidenheid aan liquiditeitspools en maakt het gemakkelijk om het jaarlijkse rendementspercentage te zien dat je met elke pool kunt verdienen. Vooral de SushiSwap-app maakt deze cryptomunt bijzonder, al komt deze valuta qua marktkapitalisatie nog niet eens in de buurt van die van de Bitcoin koers.

 

1inch

1inch Network is een aggregator voor gedecentraliseerde uitwisseling (DEX). Gedecentraliseerde uitwisselingen stellen gebruikers in staat om verschillende cryptocurrencies te wisselen door simpelweg een crypto-portemonnee aan te sluiten. Er is geen centrale autoriteit die de uitwisseling beheert, en bij veel DEX’s is het ook niet nodig om een ​​account aan te maken. Gedecentraliseerde financiering (DeFi) was enorm in 2021, aangezien veel crypto-enthousiastelingen DEX’s gebruikten om cryptocurrencies te verhandelen. 1inch is een eenvoudige manier om het meeste uit je crypto te halen bij het gebruik van DEX’s. Het vergelijkt direct prijzen op honderden verschillende platforms om het beste tarief voor je te vinden.

 

Storj

Storj hanteert een op crypto gebaseerde, gedecentraliseerde benadering van gegevensopslag in de cloud. In tegenstelling tot traditionele cloudopslagproviders die hun eigen datacenters hebben, stelt Storj iedereen in staat om een ​​opslagknooppunt te gebruiken met hun ongebruikte ruimte op de harde schijf. Wanneer je een opslagknooppunt exploiteert, ontvang je betaling in STORJ-tokens. Dit maakt Storj een goede manier om passief inkomen te genereren voor degenen met hardware die aan de minimumvereisten voldoen. Om een ​​node te laten werken heb je betrouwbare bandbreedte en minimaal 99,3% uptime nodig. Het mooie aan Storj is dat deze cryptomunt al een werkend product heeft!

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *