Oldehove containerstickers met je eigen huisnummer

Zie jij ze ook al regelmatig langs de weg in de stad op de vuilcontainers? De Oldehove containerstickers met eigen huisnummer er op.

Handig voor de herkenning, zo weet je altijd direct welke container van jou is en nemen buren ook niet per ongeluk de verkeerde container van jou mee. Bovendien geeft het ook nog eens een nette en unieke uitstraling aan je containers.

De Oldehove container sticker is een initiatief van het in Leeuwarden gevestigd bedrijf Muurstickerstunter. Het sticker bedrijf produceert dagelijks allerlei soorten stickers voor de Nederlandse en Belgische markt.

Een mooie oplossing om de stad wat op te vrolijken en het zorgt ervoor dat iedereen direct zijn eigen container herkent en gebruikt. Erg praktisch nu er tegenwoordig per gewicht betaald moet worden voor de afvalverwerking.

Het team van Muurstickerstunter bestaat uit enthousiaste groep creatievelingen die dagelijks bezig zijn met nieuwe en inspirerende ontwerpen van allerlei soorten stickers. Dit kunnen stickers zijn voor op containers maar ook voor op kinderkamers, boten, ramen of bedrijfspanden. Ook de productie van de stickers vindt plaats in de hun eigen bedrijfsloods gevestigd op het bedrijventerrein de Zwette.

Heb je liever wat anders op je container? Bij Muurstickerstunter vind je genoeg andere leuke ontwerpen om je container mee op te fleuren.  Naast de Oldehove containerstickers vind je er ook nog allerlei andere stickers van Leeuwarden.

 

De Oldehove op je auto

Ook voor op de auto is er een mooie sticker van het iconische beeld van de stad. De sticker is niet alleen een mooi eerbetoon aan de Oldehove, maar ook een manier om de stad te promoten en de herinnering aan het culturele jaar levend te houden.

Stickers voor op je muur

Ben je als echte Leeuwarder op zoek naar een manier om je woon, slaap of studeerkamer op te vrolijken? Dan is wellicht de skyline van Leeuwarden muursticker of de Oldehove muursticker een leuke optie voor je. Je kunt muurstickers eenvoudig binnen 5 minuten aanbrengen op allerlei vlakke ondergronden en ondergronden met lichte structuur zoals glasvezelbehang. Bovendien kun je een eigen gewenste maat kiezen die past bij jou formaat kamer.

Muurstickers geven je de mogelijkheid om op een eenvoudige en betaalbare manier je interieur te voorzien van een unieke en persoonlijke decoratie. Je vindt een uitgebreid assortiment van raamstickers, geboortestickers tot muurstickers

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *