Bosschaart tekent bij Feyenoord, maar werkt volgend seizoen bij FC Dordrecht

Pascal Bosschaart is volgend seizoen assistent-trainer bij FC Dordrecht. Het contract van Bosschaart bij SC Cambuur werd niet verlengd. In Leeuwarden was hij vier seizoenen assistent-trainer en viel hij ook een aantal keer in als interim-hoofdtrainer.

Bosschaart werkt formeel voor Feyenoord. Die club leent hem uit aan FC Dordrecht als onderdeel van een samenwerking. Feyenoord hoopt talenten voor hun eigen club op te leiden in Dordrecht. “Met Bosschaart hebben we bij uitstek iemand met Feyenoord-DNA ter plaatse die dat proces kan ondersteunen”, zegt Dennis te Kloese, algemeen directeur van Feyenoord.

Oude liefde
Het nieuws dat het contract van Bosschaart niet werd verlengd bij Cambuur kwam voor hem als een klap. Inmiddels heeft hij dus een nieuwe baan bij zijn oude liefde Feyenoord. Hij kwam als speler 53 keer in actie voor die club.
“Door Feyenoord ben ik nu gedetacheerd, dat is mooi. Ik hoop een hoop kennis en enthousiasme toe te voegen. Met Cambuur hebben we laten zien dat we op een hoog niveau kunnen voetballen. Ik hoop die expertise mee te nemen om de jongens hier beter te maken”, zegt Bosschaart.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *